hledej

Dětské koberce a PVC jako ideální dárek pro Vaše ratolesti

08.12.2021 Tipy, rady, inspirace BRENO

Na našem vyhledávači naleznete širokou nabídku koberců a PVC podlah, dnes jsme se rozhodli zaměřit se na ty, které potěší Vaše nejmenší. A protože Vánoce se pomalu ale jistě blíží, třeba zde naleznete vhodnou inspiraci pod stromeček. Vloni jsme si vykládali s firmou BRENO o tom, jak a podle čeho si vybrat ten správný koberec, článek nejdete ZDE. Dnes nám představí sortiment dětských koberců a PVC, které aktuálně naleznete i na našem vyhledávači.

Když se řekne dětský koberec, většina z nás si pravděpodobně ihned vybaví motiv koberce se silnicemi a městem, které děti dokonale zabaví. Slyšeli jste také o dětském PVC?

PVC KIDS STREET (verze: Street City a Simple City)

Velkou výhodou dětských PVC je kromě vyšší odolnosti a životnosti zejména lepší údržba v případě znečištění. Oproti klasickému koberci je zde také prostor pro lepší zobrazení každého detailu, díky kterému budou mít Vaše děti pocit, že se ocitli v jiném světe, ve kterém je místo pro každé jejich autíčko, vrtulník, panáčka či zvířátko. PVC dětské podlahy v jednotném rozměru 100x150 cm naleznete ve dvou provedeních: Street Play a Simple city.

LITTLE VILLAGE

Zástupcem klasického dětského koberce je například koberec LITTLE VILLAGE, která je nabízen ve dvou provedeních: 100x165 cm a větším 200x140 cm. Kobercové městečko nabízí několik silnic, domů a parkovišť, které promění pokoj Vašich nejmenších v nekončící vlnu zábavy.

BIG CITY

Velkým bratrem koberec LITTLE VILLAGE je koberec BIG CITY, jež představuje skutečné velkoměsto, které je snem každého kluka či holky, kteří potřebují dostatek prostoru pro všechna svá autíčka. Hasičské vozy zde naleznou svoji stanici, sanitky svoji nemocnici a všechna autíčka mohou tankovat na čerpacích stanicích či parkovat na parkovištích u obchodů, které spojuje mnoho silnic a cest. Dodáván je opět v rozměru: 100x165 cm a větším 200x140 cm

PLAYTIME

Dětský koberec PLAYTIME, který ocení zejména zapálení strojvedoucí, nabízí kombinaci silnic a železničních tratí, je zde tedy dostatek prostoru pro autíčka i vláčky. Kombinací spousty silnic a železnice promění dětský pokoj v ráj piráta silnic či strojvedoucího. K dostání je ve variantách 100x145 cm, 100x165 cm, 200x95 cm a 200x140 cm. 

SWEET TOWN

Že jsou dětské koberce jen pro kluky? Kdepak! Tentokrát si na své přijdou i holky. Koberec SWEET TOWN plný cukráren, domečků a obchůdku laděný do růžové barvy je rájem pro každou malou princeznu a vílu. Nabízen je v rozměrech: 100x165 cm a 140x200 cm.

 

 

Všechny tyto dětské koberce jsou pro hraní přímo uzpůsobeny a díky polyamidovým vláknům jsou tedy odolné proti znečištění, uklouznutí či oděru. Poskytují vysoký komfort a slouží také jako tlumič v případě např. upadnutí. Využití v kombinaci s podlahovým topením také není žádný problém.

A pokud byste své nejmenší rádi podpořili v jejich rozvoji, prozkoumejte ještě další zajímavé varianty s edukativními prvky:

WORLD MAP

Ideální koberec pro všechny malé cestovatele, průzkumníky a badatele. Vyobrazené typické prvky pro jednotlivé oblasti našeho světa dokonale zbaví a zároveň pomohou zapamatovat si je každému malému zvědavci. K dostání v rozměru 76,5x117 cm.

SAFARI

Hravá forma koberce, který pomocí písmen, čísel a zvířátek afrického safari pomůže s jejich učením a zapamatováním si jich u Vašich dětí. Fantazii se meze nekladou. K dostání opět v rozměru 76,5x117 cm.

Zdroj: BRENO